Verzekeringen

Brand, ziekte, inbraak: we denken er liever niet aan dat het kan gebeuren. Maar als u er toch mee te maken krijgt, kunnen de kosten flink oplopen. Daarom is het noodzakelijk om u tegen bepaalde kosten te verzekeren. Een ziektekostenverzekering is wettelijk verplicht maar het is van belang de risico's die u niet wilt en kunt lopen ook te verzekeren.

U kiest voor de rust van gewoon goed verzekerd zijn?

Een gezin is soms een drukke boel. Gezellig, maar veel om op te letten. Daarom heeft Winter Financieel Advies het ideale verzekeringspakket voor gezinnen. Dan hoeft u zich om de verzekeringen in ieder geval geen zorgen te maken. Goede verzekering van uw vermogen en eigendommen is pure noodzaak. Niemand wil immers zijn eigen spullen verloren zien gaan door bijvoorbeeld brand, storm, wateroverlast, diefstal of grote sommen geld kwijtraken doordat hij schade moet betalen die hij bij een ander veroorzaakt heeft. Niemand wil zijn vermogen, dat hij in jaren heeft opgebouwd, op zien gaan aan de kosten van juridische procedures om te krijgen waar hij recht op heeft.

Enkele voorbeelden van belangrijke verzekeringen voor elk gezin zijn:

Deze verzekeringen moeten aansluiten op uw gezinssituatie en een periodieke udate van uw verzekeringen is daarom ook van belang. Een lage premie is natuurlijk mooi meegenomen maar hangt vaak samen met het per gebeurtenis verzekerde maximumbedrag, het eigen risico en andere polisvoorwaarden. Wij zorgen voor een goede dekking tegen een scherpe premie.   

Wilt u ook een update van uw verzekeringen, neem dan contact met ons op.

Michel Winter

Kornputsingel 22, 8331 JT Steenwijk

Tel: 0521 - 76 90 03